HTML

dp-motiv

Neofolk, dark folk, apocalyptic folk, post-industrial, martial industrial, military pop, dark ambient, neoclassical, ritual, noise - hírek, lemezkritikák, koncertajánlók, interjúk, koncertbeszámolók

Címkék

2015.02.23. 19:00 sorger

SPK - Kincsek a padlásról

Címkék: hírek

spk_work.jpgA történelem megelevenedik... A napokban jelent meg két elképesztően impozáns dobozban az ausztrál (és összességében a globális) indusztriális szcéna egyik bástyájának számító SPK csoport gyűjteményes anyaga a görög Therapeutic / Adverse Recordings gondozásában, Working Cycle Transmission címmel. Az 5 LP + 10" MLP és 5 LP + 2 x 10" MLP kiszerelésben útjára bocsátott kiadványokon 80-as évekből származó, meglepően jó hangminőséggel bíró koncertfelvételeket, illetve 3 tétel által 1982-es exkluzív stúdióban rögzített szerzeményeket hallgathatnak meg a szerencsések. A szemet gyönyörködtető csomagok félhivatalos minőségükben is abszolút megérik a rájuk fordított összeget (80 és 100 euró között mozog az áruk), feltétlenül ajánlott darabok, szerintem.

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása