HTML

dp-motiv

Neofolk, dark folk, apocalyptic folk, post-industrial, martial industrial, military pop, dark ambient, neoclassical, ritual, noise - hírek, lemezkritikák, koncertajánlók, interjúk, koncertbeszámolók

Címkék

2019.03.29. 16:00 balazs_k

A svédek ismét nagyot gurítanak

Címkék: koncertajánló

deathdisco.pngA két évvel ezelőtti, nagy sikerű jubileumi Cold Meat-fesztivál után a Death Disco és a Cold Meat Industry csapata tovább emeli a tétet és egy még nagyobb szabású eseménnyel állnak elő. Annyiban mindenképp, hogy egy 40 órás, tengerjáró hajón tartott fesztivál még nem nagyon volt ebben a közegben. És ennek megfelelő felállást hoztak össze rá, a legnagyobb (egykori) Cold Meat-nevek mellett a neofolk (jelenleg létező) legjelentősebb zenekarait is megnyerték eme nemes esemény számára. A fellépők listája valóban impozáns: CMI-vonalról itt lesz az Ordo Rosarius Equilibrio, az In Slaughter Natives, a főnök zenekara, a Brighter Death Now, a Sephiroth, a Protagonist, valamint az arcanás/sophiás Peter Bjärgö, a részben szintén Cold Meat-es kiadású TriORE, és akkor már persze a Triarii is fellép. A neofolk vonalról érkezők közül a Spiritual Frontnak is volt Cold Meat-es kiadványa (az ORE-val közös Satyriasis), valamint itt lesz még az újkori akusztikus gitáros neofolk két legnépszerűbbnek mondható zenekara, az Of the Wand and the Moon és a Darkwood. A Rome a Flowers from the Exile című nagylemezét adja elő teljes egészében (ami mellesleg azért vicces kicsit, mert pont az volt az első nem Cold Meat-es lemezük), és végül a CMI kistestvérének tekinthető kanadai Cyclic Law kiadó képviseletében eljön az orosz Lamia Vox is.

Az eseményt az MS Romantika nevű tengerjáró hajón (ami egyébként egy menetrend szerinti "komp" Stockholm és Riga között) tartják, szeptember 14. és 16. között. Szeptember 14-én, szombat délután 5-kor elindulnak Stockholmból, este koncertek, majd vasárnap délelőtt kikötnek Rigában. Ugyanúgy délután 5-kor elindulnak vissza Stockholmba, este szintén koncertek, majd hétfő délelőtt 10:30-kor érkeznek vissza. A jegyek kb. 85 és 630 euró(nak megfelelő svéd korona) közötti összegbe kerülnek, ami tartalmazza a szállást is, az ár az elhelyezés módjától függ: 4 személyes vagy 2 személyes kabin, tengerre néz vagy a hajó belseje felé, esetleg deluxe kabin vagy lakosztály.

Jegyek a szervezők oldalán, az egyéb ismert csatornákon további hasznos információt is lehet szerezni az egyéb részletekről.

Waves of Darkness on the Baltic Sea

M/S Romantika – hajóút Stockholm, Svédország és Riga, Lettország között (és vissza)
2019. szeptember 14.-15., szombat-vasárnap (beszállás: 16.30, koncertkezdés: 19.00)

ROME (LUX)
ORDO ROSARIUS EQUILIBRIO (SWE) – a Let’s Play című új album hivatalos bemutatója
OF THE WAND AND THE MOON (DK)
BRIGHTER DEATH NOW (SWE)
IN SLAUGHTER NATIVES (SWE)
PETER BJÄRGÖ (SWE)
DARKWOOD (DE)
SEPHIROTH (SWE)
SPIRITUAL FRONT (IT)
TRIARII (DE)
LAMIA VOX (RU)
TRIORE (DE/SWE)
THE PROTAGONIST (SWE)

Belépőjegy: 890 SEK-től
Jegyvásárlás: https://www.tallinksilja.se/waves-of-darkness

baltic.jpg

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása