HTML

dp-motiv

Neofolk, dark folk, apocalyptic folk, post-industrial, martial industrial, military pop, dark ambient, neoclassical, ritual, noise - hírek, lemezkritikák, koncertajánlók, interjúk, koncertbeszámolók

Címkék

2019.08.24. 12:00 balazs_k

WAR! - közös kislemezt ad ki az ORE és a TxRxP

Címkék: hírek

ore_trp_front.jpgA korai Ordo Equilibrio egyik legnagyobb slágere volt a Nature Seeking Equilibrium (War!, ahogy mindenki ismeri), és a mai napig a közönség kedvence a koncerteken. Nem véletlenül, mert nagyon hatásos és erős számról van szó, ami annak idején egy limitált kislemezen jelent meg a Cold Meat Industry gondozásában. Most, több mint 20 év után Tomas Pettersson úgy döntött, hogy elkészíti a dal mai verzióját, megőrizve az eredeti militáns bombasztikusságát, de persze beleépítve az ORE jelenlegi hangzásvilágát. És hogy az élmény és a hatás tovább fokozódjon, a lemez másik oldalán a death industrial manapság legnépszerűbb neve, a szintén svéd Trepaneringsritualen verziója hallható, természetesen saját képére formálva a dalt.

A kislemez (stílusosan) a Equilibrium nevű portugál kiadó gondozásában jelenik meg, kétfajta kiadásban, fekete és vörös vinilen, sötétvörös és fekete csomagolásban. Mindkét verzióból 222 példány érhető el. Megrendelhető a kiadó oldalán.

ore_trp_1.jpg

ore_trp_2.jpg

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása