HTML

dp-motiv

Neofolk, dark folk, apocalyptic folk, post-industrial, martial industrial, military pop, dark ambient, neoclassical, ritual, noise - hírek, lemezkritikák, koncertajánlók, interjúk, koncertbeszámolók

Címkék

2019.04.10. 20:00 balazs_k

Újra Dark Rapture fesztivál Lengyelországban

Címkék: koncertajánló

darkr.jpgAzoknak, akik nem jutnak el a svéd hajókirándulásra, a közelben, a lengyelországi Lódzban megrendezésre kerülő második Dark Rapture fesztivál nyújthat némi kárpótlást. Három zenekar (Ordo Rosarius Equilibrio, In Slaughter Natives, Of the Wand and the Moon) is fellép itt, akik a hajóúton is játszanak, kiegészülve a sokak által kedvelt egykori Cold Meat-előadóval, Mortiisszal. Jegyeket a szervezőknek küldött e-mailben lehet igényelni, ezen a módon kapják meg a további információkat is.

 

 

Dark Rapture Festival II

Lódz, Lengyelország, Klub Scenografia, ul. Zachodnia 81/83
2019. október 26., szombat (kapunyitás: 20.00, koncertkezdés 21.00)

ORDO ROSARIUS EQUILIBRIO (SWE)
IN SLAUGHTER NATIVES (SWE)
MORTIIS (SWE)
OF THE WAND AND THE MOON (Kim Larsen szólófellépés) (DK)

Belépőjegy: 100/120 PLN

darkrap.jpg

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása