HTML

dp-motiv

Neofolk, dark folk, apocalyptic folk, post-industrial, martial industrial, military pop, dark ambient, neoclassical, ritual, noise - hírek, lemezkritikák, koncertajánlók, interjúk, koncertbeszámolók

Címkék

2018.03.25. 23:00 balazs_k

Hekate: új lemez és koncert a WGT-n

Címkék: hírek

hekate_tt.jpgÚgy néz ki, hogy mostanában a német metalkiadó, a Prophecy tartja életben (vagy éleszti fel, nézőpont kérdése) a "neofolkot", mert sorrendben ez már a harmadik (szó se róla, örvendetes) hír a kiadó háza tájáról: hét év után új lemezt ad ki a német neofolk egyik meghatározó zenekara, a Hekate. A zenekar utóbbi két albuma (Goddess [2004] és Die Welt der dunklen Garten [2011]) igazán jól sikerült, ez a két lemez emelte őket a német neofolk élvonalába (korábbi kiadványaik annyira nem voltak átütőek), úgyhogy kíváncsian várjuk az új lemezt, mely május közepén jelenik még, és a Totentanz címet viseli. A formátumok itt is a szokásosak: digipak cd, 60 oldalas könyv 5 számos bónusz cd-vel, dupla vinil 5 bónuszszámmal (fekete és fehér színben), limitált példányszámban (könyv: 500 darab, fekete vinil: 300 darab, fehér vinil: 200 darab). Előrendelhető a kiadó oldaláról.

A zenekarhoz kapcsolódó szintén örvendetes hír, hogy 6 év után újra fellépnek a lipcsei Wave Gotik Treffenen, ahol várhatóan az új lemezt mutatják majd be (ami addigra már pont kapható is lesz).

 hekate_tt_book.jpg

hekate_tt_vinil_bk.jpg

hekate_tt_vinil_wh.jpg

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása