HTML

dp-motiv

Neofolk, dark folk, apocalyptic folk, post-industrial, martial industrial, military pop, dark ambient, neoclassical, ritual, noise - hírek, lemezkritikák, koncertajánlók, interjúk, koncertbeszámolók

Címkék

2014.05.11. 14:00 sorger

Helyzetjelentés - Focus Abyssi V.

Címkék: koncertbeszámoló

Focus abyssi_5_hun_sm.jpgTúléltünk egy újabb Focus Abyssi-estet, és azt hiszem, túlzás nélkül állíthatom, hogy bár a megjelentek száma messze elmaradt az előzetes várakozásainktól, így is egy kivételes élménnyel gazdagodhattak a kedves egybegyűltek. Itt szeretném megragadni az alkalmat, hogy köszönetet mondjak mindenkinek (a klub személyzete, a fellépők, a megjelent vendégek és mindenki, aki úgy érzi, hogy megérdemli), aki az esemény fényét bármilyen formában emelte, polírozta, ékesítette stb. Terveink (reményeink) szerint hamarosan következik a folytatás. Addig is íme egy kisebb fotógaléria az emlékek felidézését elősegítendő.

HIDEG RONCS

fa5_hr1.jpg

fa5_hr2.jpg

fa5_hr3.jpg

fa5_hr4.jpg

PHRAGMENTS

fa5_ph1.jpg

fa5_ph2.jpg

fa5_ph3.jpg

fa5_ph4.jpg

THE MOON AND THE NIGHTSPIRIT

fa5_tmatn1.jpg

fa5_tmatn2.jpg

fa5_tmatn3.jpg

fa5_tmatn4.jpg

fa5_tmatn5.jpg

fa5_tmatn6.jpg

 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása