HTML

dp-motiv

Neofolk, dark folk, apocalyptic folk, post-industrial, martial industrial, military pop, dark ambient, neoclassical, ritual, noise - hírek, lemezkritikák, koncertajánlók, interjúk, koncertbeszámolók

Címkék

2013.05.12. 13:00 balazs_k

Új kiadvány a Spiritual Fronttól

Címkék: hírek

sf_open.jpgA napokban jelent meg az olasz Spiritual Front legújabb kiadványa, az Open Wounds, ezúttal is a német Trisol kiadó gondozásában. A dupla cd-n 21 dal található, új felvételek, de nem új szerzemények: korábbi dalok újraértelmezései, átdolgozásai, témavariációi. A 2000 példányra limitált kiadás tartalmazza a két lemezt kemény kötésű könyv formátumú csomagolásban, 40 oldalas booklettel, valamint a rajongói kiadásban még egy póló is található. A két változat 29,99 és 45,99 euróért vásárolható meg a kiadó hivatalos terjesztőjénél, az InfraRotnál.

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása