HTML

dp-motiv

Neofolk, dark folk, apocalyptic folk, post-industrial, martial industrial, military pop, dark ambient, neoclassical, ritual, noise - hírek, lemezkritikák, koncertajánlók, interjúk, koncertbeszámolók

Címkék

2018.11.12. 20:00 balazs_k

Mithras Garden újra

Címkék: koncertajánló

mi_ga.jpgAhogy lemezek terén, úgy koncertekkel sem állunk túl jól manapság. Egyre kevesebb jelentős (sőt, akármilyen) esemény van, sorra szűnnek meg a fesztiválok, a Runes & Men két éve, az ugyanazok által szervezett Fire & Sun idén volt utoljára, az ígéretesen induló nürnbergi Noise Conspiracy sem hallat magáról két jól sikerült rendezvény után, és akkor a korábbi legnagyobb seregszemléről, a WGT-ről ne is beszéljünk, idén már szinte nem is volt semmi érdemleges. Épp ezért külön öröm a Mithras Garden fesztivál újjáéledése. Ez eredetileg a Hekate fesztiválja volt, a szülővárosukban, Koblenzben rendezték, a 2000-es évek végén átkerült más városokba, utána évekig szünetelt is a rendezvény, mígnem tavaly újra megszervezték, ezúttal a keleti részen lévő Zwickauban (ahol volt is már közel tíz évvel ezelőtt). A tavalyi felhozatal sem volt rossz (In Slaughter Natives, Hekate, Triarii, Novalis Deux), az idei viszont abszolút meggyőző: Sieben, Hekate, Darkwood, Ordo Rosarius Equilibrio. Akinek igénye van még az ilyen zenékre, annak mindenképpen ott a helye.

mith_gar.jpg

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása