HTML

dp-motiv

Neofolk, dark folk, apocalyptic folk, post-industrial, martial industrial, military pop, dark ambient, neoclassical, ritual, noise - hírek, lemezkritikák, koncertajánlók, interjúk, koncertbeszámolók

Címkék

2015.02.06. 20:00 sorger

Az MZ.412 hamarosan a tavaszt köszönti

Címkék: hírek

mz_heka.jpgAz idei tavasz, úgy tűnik, régóta várt csapást tartogat a svéd mizantróp-sátánista-zajőrült-indusztrialista trió (nem is olyan ritkán hasonló paraméterekkel bíró) híveinek. 2011 márciusában Londonban egy Cold Spring kiadós jubileum alkalmából állt színpadra a jeles csapat (Nordvargr, Drakh és Ulvtharm), hogy koncertet adjanak, mi több, a produkciót rögzítsék is, majd röpke 4 év múlva meg is jelentessék. A Hekatomb névre kersztelt korong első körben 6 paneles, 14 "dalt" szűk 60 percben magába foglaló digipak CD alakjában ölt testet Justin cége által, de komoly meglepetést jelentene, ha itt meg is állna az angol kultkiadó. A jelenleg még nem teljesen hivatalos megjelenési dátum március 2.

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása