HTML

dp-motiv

Neofolk, dark folk, apocalyptic folk, post-industrial, martial industrial, military pop, dark ambient, neoclassical, ritual, noise - hírek, lemezkritikák, koncertajánlók, interjúk, koncertbeszámolók

Címkék

2012.05.24. 19:00 sorger

A Rage In Eden nyári kínálata

Címkék: hírek

Némileg visszafogottan, de azért az idei nyár folyamán is hallat magáról a lengyel Rage In Eden kiadó, nem is akármilyen kiadványokkal.

Az ARDITI és a TOROIDH vénájából táplálkozva született meg a LEGIONARII formáció Europa Rex című debütálása a lengyel kiadó jóvoltából, akik klasszikus harci zeneként definiálják a korongot, erőteljes és dacos attitűddel felvértezve, 7 (meglehetősen ötlettelen dalcímmel megáldott) karakteres szerzemény által.

A közelmúltban gyakorlatilag a teljes mellőzöttség sorsára jutott a lengyel kiadónál a dark ambient műfaja, ezen a szomorú tényen igyekszik most korrigálni az ANTIKATECHON Chrisma Crucifixorum című lemeze. 57 percnyi mélyből feltörő, magával ragadó, sodró lendületű morajlás, nem ritkán meglepően ritmikus megoldásokkal vegyítve. Maga a korong és a csoport is már most a kiadó aktuális kedvence, így fokozott kíváncsisággal várhatjuk, mire lesznek képesek hosszabb távon...

Az említetteken túl a nyár folyamán még újabb COLD FUSION, HOTEL DE PRUSSE, DAY BEFORE US / NIMH és L'EFFET C'EST MOI megjelenéseket tervezett be a Rage In Eden, az érdeklődők legnagyobb örömére.

www.rageineden.org

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása