HTML

dp-motiv

Neofolk, dark folk, apocalyptic folk, post-industrial, martial industrial, military pop, dark ambient, neoclassical, ritual, noise - hírek, lemezkritikák, koncertajánlók, interjúk, koncertbeszámolók

Címkék

2011.03.14. 11:00 sorger

Újdonságok az Old Europa Cafe kiadásában

Címkék: hírek

Öt év hallgatás után februárban új albummal jelentkezett a lengyel ARTEFACTUM, Foxgloves & Bluebells címmel. A korong az olasz Old Europa Cafe és a lengyel UR Muzik közös kiadványaként látott napvilágot CD-n, 300 példányban, 6 paneles digipak csomagolással, valamint egy erősen limitált példányszámos extra verzióban, jelvénnyel és az album borítójával díszített vászontáskával. A formációtól korábban már megszokott meseszép, de egyszersmind megrázó dark ambient zene, industrial elemekkel megspékelve kalauzolja a hallgatót egy álomszerű világba. A lemezen vendégszerepel a SOIL BLEEDS BLACK, Andrew King és a DAWN & DUSK ENTWIND-ból ismert David Sabre.

www.myspace.com/artefactum

www.urmuzik.pl

Amikor a szavak már nem elegendőek!

Korábban már hírül adtuk, hogy készülőben egy friss album a svéd formációtól, ami most anyaggá lényegült, hiszen Herr Nordvargr nem csökkenti a tempót, máris itt az új FOLKSTORM-lemez! A közelmúltban a dp-motiv által is kivesézett, 2009-es Ortodox album után hamarosan kapható lesz a svéd zaj-misszionárius legfrissebb alkotása Folksongs címmel, két különböző verzióban. A hagyományos CD 11 dallal lesz piacra dobva, a megszokott jewel-boxban, míg az extra kiadás, amiből megrendelőnként mindössze egy példányt értékesít a kiadó, When Words Are Not Enough alcímmel, 2 oldalas inzerttel, zenekari kitűzővel, bónusz 3"-es CD-R (khmm!) társaságában díszdobozban lesz kapható, amihez egy rendkívül speciális meglepetés is tartozik (erről bővebben a kiadó honlapján). Bakelites megjelenésről is szól a fáma, de ezzel kapcsolatban az Old Europa Cafe kiadó még nem közölt érdemi információkat.

www.nordvargr.com

www.oldeuropacafe.com

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása