HTML

dp-motiv

Neofolk, dark folk, apocalyptic folk, post-industrial, martial industrial, military pop, dark ambient, neoclassical, ritual, noise - hírek, lemezkritikák, koncertajánlók, interjúk, koncertbeszámolók

Címkék

2013.12.24. 00:00 balazs_k

Újabb idei kiadvány a Spiritual Fronttól/-tal

Címkék: hírek

sp_blackheart_cd.jpgAz év elején megjelent gyűjteményes anyag után újabb lemez jött ki a Spiritual Front neve alatt. Ahogy az Open Wounds nem tekinthető a szó szoros értelmében új albumnak (nagyrészt régebbi dalok átdolgozásait tartalmazza), úgy ez a kiadvány sem a várva várt új nagylemez. A lemez teljes címe (Spiritual Front's Black Hearts in Black Suits - Music by Stefano Puri) jól fedi a valóságot: míg a hagyományos Spiritual Front-lemezek esetében Simone Salvatori írja a zenét és a szövegeket, itt csak a hangját kölcsönzi Stefano Puri kortárs zeneszerző zenéjéhez. Kettejük kapcsolata nagyjából 10 évre vezethető vissza, amikor Stefano Puri csatlakozott a Spiritual Fronthoz mint zongorista, és neki köszönhető a zenekar csúcsalbumának, az Armageddon Gigolónak a hangszerelése is. Ezen a felvételen a zenét a Symposium Ensemble szolgáltatja, közreműködik a Fekete Szívek kórusa. A lemez 15 dalt tartalmaz, az olasz Rustblade kiadó gondozásában jelent meg, és ahogy az manapság már megszokott, több változatban is kapható: a normál digipak verzió mellett elérhető színes vinilen (299 darab); díszdobozban (299 darab), ami a cd mellett tartalmaz egy második cd-t (melyen egyes dalok alternatív verziói hallhatók), képeslapot, öntapadót, ezüst szív alakú medált és bársony szütyőt (és az első 99 példány ráadásul még dedikált is); valamit egy ultralimitált szatyrot(!), 99 példányban (ami már el is fogyott), ami az összes előbb felsoroltat tartalmazza (plusz egy kétszámos bónusz cd-t, máshol nem szereplő dalokkal), eredetiségigazolással.

A lemez megrendelhető a kiadó honlapján.

sp_blackheart_vinil.jpg

sp_blackheart_box.jpg

sp_blackheart_box_content.jpg

sp_blackheart_bag.jpg

sp_blackheart_bag_content.jpg

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása