HTML

dp-motiv

Neofolk, dark folk, apocalyptic folk, post-industrial, martial industrial, military pop, dark ambient, neoclassical, ritual, noise - hírek, lemezkritikák, koncertajánlók, interjúk, koncertbeszámolók

Címkék

2012.08.15. 22:00 sorger

Irány Litvánia

Címkék: koncertajánló

mjrxv.jpgIdén immáron tizenötödik alkalommal kerül megrendezésre egy varázslatos litván kisváros (vagy inkább falu), Zarasai mellett, csodálatos természeti környezetben, egy hatalmas tórendszer szomszédságában a Menuo Juodaragis fesztivál aktuális felvonása. A szervezők a szokásoknak megfelelően ebben az évben is rendkívül széles merítést alkalmazva teszik felettébb vonzóvá és érdekessé az eseményt. Lesznek koncertek, kiállítások, filmvetítések, kirakodóvásár, hagyományőrző programok, előadások, gyakorlatilag minden, mi szemnek és szájnak ingere. A dp természetesen az említett felhozatalból a koncertek kapcsán kíván elsősorban foglalkozni a rendezvénnyel, így feltétlenül meg kell említenünk, hogy a szokásoknak megfelelően idén is lesz egy kiemelt státuszú zenekar a neofolk-közeli közegből, nevezetesen az olasz ATARAXIA, de fellép még többek között a litván KÜLGRINDA, a nemrégiben Budapesten is bemutatkozó lengyel HATI, az ukrán DAKHA BRAKHA, az orosz THEODOR BASTARD, a német TROUM és a magyar LARRNAKH. Érdemes tehát megtenni a hosszú utat és ellátogatni erre az igazán hangulatos eseményre, a csalódás kizárt, ellenben a kellemes hangulat garantált. Bővebb információ után a rendezvény honlapján érdemes kutakodni.

http://www.mjr.lt

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása