HTML

dp-motiv

Neofolk, dark folk, apocalyptic folk, post-industrial, martial industrial, military pop, dark ambient, neoclassical, ritual, noise - hírek, lemezkritikák, koncertajánlók, interjúk, koncertbeszámolók

Címkék

2012.07.04. 22:00 sorger

Hradby Samoty III. - Indusztriál fesztivál Rosicében

Címkék: koncertajánló

hs3.jpgEzen a hétvégén kerül megrendezésre a cseh Hradby Samoty fesztivál soron következő, harmadik felvonása, a festői szépségű rosicei kastélyban. Az idei felhozatal érdekességét számunkra elsősorban az adja, hogy a kiemelt fellépők sorában három magyar produkció is fellelhető. Színpadra lép a Csihar Attila által életre hívott VOID OF VOICES, a budapesti martial industrial STURMAST és a békéscsabai neofolk csoport, a LARRNAKH. Az említetteken kívül még a lengyel experimental industrial JOB KARMA és a szlovák symphonic industrial HIEROS GAMOS erősíti a kiemelt produkciók sorát. Ezen túl elsősorban cseh és szlovák formációk kapnak még lehetőséget a bemutatkozásra, többnyire a dark-industrial-experimental-ambient műfajokból szemezgetve. Íme néhány előadó a teljesség igénye nélkül: AKIMBO, DISHARMONY, ISH, INSTINCT PRIMAL, LESOM, STOR és így tovább, a komplett műsortervet pedig az esemény honlapján lehet megtekinteni. Érdemes tehát útnak indulni és részesévé válni a nem mindennapi élménynek, habár a 222 darabra limitált belépők közül mindössze néhány kósza példány keresi már csak a gazdáját.

hradby3.jpg

HS_flyer.jpg

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása