HTML

dp-motiv

Neofolk, dark folk, apocalyptic folk, post-industrial, martial industrial, military pop, dark ambient, neoclassical, ritual, noise - hírek, lemezkritikák, koncertajánlók, interjúk, koncertbeszámolók

Címkék

2012.03.13. 19:00 balazs_k

Gyűlnek a nevek az idei Wave Gotik Treffenre

Címkék: hírek

A tavalyi, jubileumi esemény után idén is lesz WGT, ezúttal mindenféle külön ünnepi alkalom nélkül, csak a "szokásos ügymenet", ami persze most is tartogat izgalmas csemegéket. Így március közepén, két és fél hónappal a fesztivál előtt még kevés név ismert hivatalosan, de már ezek között is akad a mi köreinkben is figyelemre érdemes zenekar. Többek között visszatér a veterán olasz Ain Soph, húszéves jubileumi koncertjét adja a német Hekate, és idén is Európába jön az amerikai Luftwaffe. A hivatalosan még meg nem erősített, de különböző csatornákon (zenekarok, kiadók honlapjai, hírlevelek, zenei magazinok) bejelentett fellépők között olyanokat találunk, mint a svéd Cold Meat Industry (egykori) legnagyobb nevei, a Brighter Death Now, az In Slaughter Natives és az Ordo Rosarius Equilibrio, a szintén svéd, de a kanadai Cyclic Law kiadóhoz tartozó Kammarheit, a Luftwaffe tagjaihoz köthető amerikai Gnomonclast, a feltörekvő fiatal osztrák Jännerwein, a sok év után visszatérő olasz Ordo Equitum Solis, vagy a német Thorofon. Ezeken kívül is várható talán még egy-két érdekesség, és ha a szervezőknek sikerül jól beosztani a fellépések időpontját és helyszíneit, akkor számos élménnyel gazdagodhatnak az arra fogékonyak.

Az újabb megerősített neveket a rendezvény honlapján lehet nyomon követni, és természetesen még mi is visszatérünk a témára a továbbiakban, valamint idén is várható részletes ajánló a fesztivál előtt nem sokkal.

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása