HTML

dp-motiv

Neofolk, dark folk, apocalyptic folk, post-industrial, martial industrial, military pop, dark ambient, neoclassical, ritual, noise - hírek, lemezkritikák, koncertajánlók, interjúk, koncertbeszámolók

Címkék

2010.11.20. 18:00 balazs_k

Megjelent a Death in June új nagylemeze

Címkék: hírek

Peaceful Snow címmel jelent meg a neofolk/apocalyptic folk legismertebb, legnagyobb hatású zenekarának, a Death in June-nak az új lemeze, többféle formátumban: dupla 10" picture disc, 1000 példányra limitálva, színes vinilek (700 fehér és 300 kék), és van belőle 1 GB-os pendrive kivitel is, mely tartalmazza az összes számot mp3 és FLAC formátumban, valamint fényképeket, videókat, szövegeket. A cd-verzió első 3000 példányához jár egy bónuszlemez is Lounge Corps címmel, melyen 17 klasszikus Death in June-dal instrumentális zongoraátirata hallható. A dalok a kezdetektől (Heaven Street, 1981) napjainkig (The Rule of the Thirds, 2008) felölelik a zenekar teljes életművét, minden korszakból válogatva. A nagylemezen pedig 13 új dal hallható, az előzetes kislemezen (Peaceful Snow/The Maverick Chamber) már megismert stílusban: a szlovák Miro Snejdr zongorajátéka és Douglas P. megszokott éneke alkotja a dalok gerincét, a Death in June-ra jellemző bevágásokkal, effektekkel kísérve.
 

 

 Dallista:

CD1: PEACEFUL SNOW

MURDER MADE HISTORY
FIRE FEAST
PEACEFUL SNOW
LIFE UNDER SIEGE
A NAUSEA
WOLF ROSE
THE SCENTS OF GENOCIDE
RED ODIN DAY
MY COMPANY OF CORPSES
CEMETERY COVE
OUR GHOSTS GATHER
NEUTRALIZE DECAY
THE MAVERICK CHAMBER

CD2: LOUNGE CORPS

LEOPARD FLOWERS
HAIL! THE WHITE GRAIN
BREAK THE BLACK ICE
THE GLASS COFFIN
KAMERADSCHAFT
LUTHER'S ARMY
SHE SAID DESTROY
HEAVEN STREET
JESUS, JUNK AND THE JURISDICTION
RUNES AND MEN
BUT, WHAT ENDS WHEN THE SYMBOLS SHATTER?
THE ENEMY WITHIN
FALL APART
ROSE CLOUDS OF HOLOCAUST
IDOLATRY
GOLDEN WEDDING OF SORROW
TO DROWN A ROSE


 

 

 

2 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Douglas még mindig nagy zsivány! A pendrive (micsoda ötlet már megint?) kivételével az összes többi verzió nagyon jól hangzik, szerintem.
@sorger: Ezt a pendrive-dolgot más is elsütötte már, és szerintem várhatóan még többen is fogják a jövőben.

A lemez meg jól sikerült, megéri beszerezni valamilyen formában (leginkább talán a dupla cd éri meg, mert jók lettek az instrumentális zongoraátiratok is, abszolút kellemes 'easy listening'). Nem mondom, hogy ez a legjobb Death in June-lemez, de talán ez a legjobb, amit Douglas az utóbbi 10 évben csinált.
süti beállítások módosítása