HTML

dp-motiv

Neofolk, dark folk, apocalyptic folk, post-industrial, martial industrial, military pop, dark ambient, neoclassical, ritual, noise - hírek, lemezkritikák, koncertajánlók, interjúk, koncertbeszámolók

Címkék

2017.09.09. 19:00 balazs_k

A Sieben budapesti fellépésének képei

Címkék: koncertbeszámoló

sieben_sm.jpgSikeresen lezajlott Matt Howden első budapesti koncertje. Sokat hozzátenni a korábbiakhoz nem tudok, és nem is nagyon akarok, azt hiszem, hogy elég, ha annyit mondok: tökéletes volt, mint mindig. Talán csak egy apró megjegyzés, észrevétel: ezen az estén talán inkább a nyugodtabb, csendesebb, "meditálósabb" darabok voltak terítéken, valószínűleg ez a műsor illett jobban a "hely szelleméhez". Egy klubkoncerten vagy fesztiválon, ahol állnak és esetleg táncolnak is emberek, jól jönnek a lendületesebb tételek, egy ülős koncerten viszont nagyszerűen működik egy ilyen összeállítás. Csodálatos volt elejétől a végéig. És a közönség is igazán lelkes volt, megérdemelt volt a többszörös ráadás és a remek hangulat.

A helyszínről, a beállásról és a koncertről készült képek Riesenberger Mónika felvételei.

sieb01.jpg

sieb02.jpg

sieb03.jpg

sieb04.jpg

sieb05.jpg

sieb06.jpg

sieb07.jpg

sieb08.jpg

sieb09.jpg

sieb10.jpg

sieb11.jpg

sieb12.jpg

sieb13.jpg

sieb14.jpg

sieb15.jpg

sieb16.jpg

sieb17.jpg

sieb18.jpg

sieb19.jpg

sieb20.jpg

sieb21.jpg

sieb22.jpg

sieb23.jpg

sieb24.jpg

sieb25.jpg

sieb26.jpg

sieb27.jpg

sieb28.jpg

sieb29.jpg

sieb30.jpg

sieb31.jpg

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása