HTML

dp-motiv

Neofolk, dark folk, apocalyptic folk, post-industrial, martial industrial, military pop, dark ambient, neoclassical, ritual, noise - hírek, lemezkritikák, koncertajánlók, interjúk, koncertbeszámolók

Címkék

2013.06.25. 18:00 balazs_k

Luftwaffe: feloszlás, utolsó nagylemez, újrakiadás, folytatás

Címkék: hírek

luftwaffe.jpgAz amerikai Luftwaffe a két tag között fennálló személyes okok miatt idén abbahagyta a közös munkát ezen a néven. A zenekar utolsó nagylemeze Dissension címen jelent meg az olasz Old Europa Café kiadónál. A felvételeken közreműködik Axel Menz (Hekate), Art Abscon és Erin Powell (Awen). Ahogy korábbi lemezeknél is előfordult, most is szerepel egy feldolgozás a cd-n, mégpedig a Little Black Angel a Death in June-tól. Az új anyag melletti idei másik megjelenésként a német Lichterklang kiadó újra megjelentette a zenekar nagyszerű bemutatkozó anyagát, a Trephanus Uhrt, a normál digipak verzió mellett egy limitált példányszámú speciális változatban is, mely egy fémdobozban tartalmazza a normál digipakos cd-t, egy válogatást a zenekar korai felvételeiből cd-r-en, valamint a szokásos "apróságokat" (matrica, képeslap). A zenekar vezetőjének tekinthető b9 InViD Et Nihil néven folytatja a zenélést. Mivel ő írta a Luftwaffe-dalok nagy részét, élőben továbbra is játszani fogja azokat, új szerzeményekkel karöltve. Szeptember 7-én fellép a Sonne Hagal és az Awen társaságában Frankfurtban, Németországban, mely eseményre egy speciális CD EP is megjelenik, melyen az első hivatalos Et Nihil-felvétel is hallható lesz.

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása