HTML

dp-motiv

Neofolk, dark folk, apocalyptic folk, post-industrial, martial industrial, military pop, dark ambient, neoclassical, ritual, noise - hírek, lemezkritikák, koncertajánlók, interjúk, koncertbeszámolók

Címkék

2011.03.14. 23:00 balazs_k

OWLS - bemutatkozó lemez és koncert

Címkék: hírek

Március 21-én jelenik meg a Rare Noise Records gondozásában az OWLS zenekar/projekt bemutatkozó lemeze, The Night Stays címmel. A csoportot Tony Wakeford (Sol Invictus), Eraldo Bernocchi (Sigillum S) és Lorenzo Esposito Fornasari alkotja. Könnyed elektronikus alapok, akusztikus és elektromos gitár, Tony Wakeford jól ismert énekhangja - ezek a főbb összetevők. A tagok a 2010-es Wave Gotik Treffenen találkoztak, onnan eredeztethető az együttműködés, így adja magát, hogy a bemutatkozó koncertjük az idei, 20. WGT-n legyen.

Itt meg lehet hallgatni két dalt a hamarosan megjelenő lemezről.

2 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A teljes lemez meghallgatható a kiadó jukeboxában:
www.rarenoiserecords.com/jukebox/#2
@anticlockwise: Valóban, köszi. Nem rossz, vannak rajta jó részek, érdekes pillanatok, kellemes hangulatok (meg azért üresjáratok is). Kíváncsi leszek a koncertre.
süti beállítások módosítása