HTML

dp-motiv

Neofolk, dark folk, apocalyptic folk, post-industrial, martial industrial, military pop, dark ambient, neoclassical, ritual, noise - hírek, lemezkritikák, koncertajánlók, interjúk, koncertbeszámolók

Címkék

2011.02.28. 20:00 balazs_k

Rome lakásturné 2012

Címkék: hírek

Aki a Rome-ot a lehető legközelebbről szeretné látni, annak most itt a kihagyhatatlan alkalom. A zenekar jövőre egy olyan turnét szeretne összehozni, ahol a rajongók nappalijában játszanának. Ha páran összeállnak és összedobják a zenekar fellépti díját és a szállodai szobájuk árát, akkor a lakásukban játszanak egy csendes-ülős akusztikus koncertet - ha elegendő lelkes (és fizetőképes) érdeklődőt sikerül találni, hogy össze lehessen hozni ezt a turnét. Minden más költséget a zenekar áll, és ők hozzák az összes felszerelést, a szervezőknek csak a megfelelő helyszínt kell biztosítani. További információ itt.

1 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Na az ilyenek miatt mondom mindig, hogy nem ártana már végre kiporszívózni.
süti beállítások módosítása