HTML

dp-motiv

Neofolk, dark folk, apocalyptic folk, post-industrial, martial industrial, military pop, dark ambient, neoclassical, ritual, noise - hírek, lemezkritikák, koncertajánlók, interjúk, koncertbeszámolók

Címkék

2011.02.27. 21:00 sorger

Jubileumi WGT a nyárban!

Címkék: koncertajánló

Idén huszadik felvonásához érkezik Lipcsében a Wave Gotik Treffen, ezúttal egy kissé a nyárba nyúló időpontban (június 9-13.). A jubileum alkalmából a szervezők igazi kuriózummal szolgálnak és kedveskednek az érdeklődők számára, nevezetesen az egykori, a sorozatot nyitó fesztiválon színpadra állt zenekarok ismételt szerepeltetésével indítják útjára az össznépi mulatságot egy nappal a hivatalos kezdés előtt, csütörtökön. Így tehát a rendezvényen biztosan találkozhatunk velük: AGE OF HEAVEN, SWEET WILLIAM, THE ETERNAL AFFLICT, DAS ICH, HENKE GOETHES ERBEN-t játszik, de természetesen folyamatosan bővül a kínálat. A profilunkba vágó "neofolk és társai"-vonal ugyan eddig nem túl acélos, de bízzunk a jobb folytatásban, és amennyiben valaki zenekart szeretne javasolni, azt is megteheti a rendezvény honlapján.

Még néhány név ízelítőként az állandóan frissülő kínálatból: BACKWORLD, BLACK TAPE FOR A BLUE GIRL, EMPYRIUM, FIELDS OF THE NEPHILIM, FRONT 242, Andrew King, LOVE LIKE BLOOD (exkluzív búcsúkoncert), LUSTMORD, MEPHISTO WALZ, NEUN WELTEN, NITZER EBB, ORCHIS, RED LORRY YELLOW LORRY, SPIRITUAL FRONT, TIAMAT, VLAD IN TEARS stb.

Bővebb információ: www.wave-gotik-treffen.de

(A későbbiekben természetesen még visszatérünk a témához egy részletesebb cikkel, a profilunkba vágó zenekarokra kihegyezve.)

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása