HTML

dp-motiv

Neofolk, dark folk, apocalyptic folk, post-industrial, martial industrial, military pop, dark ambient, neoclassical, ritual, noise - hírek, lemezkritikák, koncertajánlók, interjúk, koncertbeszámolók

Címkék

2010.11.18. 08:00 sorger

Üdvözlet mindenkinek!

Egy új zenei blog indul most, mely a jobb felső sarokban lévő leírásban szereplő stílusokról kíván szólni.

Azt hiszem semmi esetre sem túlzás hiánypótlásról beszélni, és feltétlenül indokolt a dp-motiv megjelenése a hazai zenei palettán. Szűk, de remélhetőleg stabil bázishoz szólunk. A cél elsősorban zenei kiadványok, zenekarok bemutatása, hírközlés és alkalmanként élménybeszámolók közzététele, vagyis főszerepben a zene, minden más másodlagos, vagy akár el is hanyagolható. Természetesen az újdonságoké, a frissebb zenéké lesz a főszerep, de előkerülnek majd régebbi, nagy hatással bíró anyagok is. Várunk minden megjegyzést, észrevételt, vitassuk meg együtt a (többségében) jobbnál-jobb produkciókat.

1 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Örülök, hogy beindult az oldal, nagy szükség van rá!
süti beállítások módosítása