HTML

dp-motiv

Neofolk, dark folk, apocalyptic folk, post-industrial, martial industrial, military pop, dark ambient, neoclassical, ritual, noise - hírek, lemezkritikák, koncertajánlók, interjúk, koncertbeszámolók

Címkék

2011.10.31. 16:00 balazs_k

Ismét ACTUS-koncert Budapesten

Címkék: koncertajánló

Öt évvel a legutóbbi koncert után, november 4-én újra fellép Budapesten az ACTUS, az a zenekar (és közösség), amely annak idején először fordult Magyarországon az általunk is felvállalt zenei világ felé, sokat tett akkoriban ezen zenék hazai megismertetéséért. Közel 25 éves működésük újabb összefoglalását adják idei műsorukkal, Esszencia címen, az A38 állóhajón. Erre az alkalomra jelenik meg a csoport új anyaga, Essence Vol. 1 címen, melyet minden jegyvásárló megkap a helyszínen. Ezen a lemezen a zenekar klasszikus dalainak újraértelmezései, átdolgozásai hallhatók.

A belépő elővételben 2100 Ft, a helyszínen 2800 Ft.

Részletesebb leírás található az A38 honlapján, valamint a zenekar Soundcloud-oldalán ízelítőt kaphatunk az új lemezből.

www.actus.hu

 

3 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hát eddig sehol sem láttam a koncertről beszámolót. Mondjuk nem is csodálom, hiszen még most is egy kicsit a hatása alatt vagyok, remélem mások is így vannak ezzel :)
Nagyon tömör volt és nagyon jól szóltak. Kiválóak lettek az újraértelmezései a daloknak. Nagyon várom a következő előadást.

Addig is beillesztek egy linket az utolsó dalról,amivel zárták a műsort.(A hang sajnos nagyon nem lett jó, ezért elnézést kérnék)

www.youtube.com/watch?v=qpU06hrOjMo
@Ratsui82: Hamarosan várható itt beszámoló a koncertről, meg írás az új lemezről is.
Köszönöm az információt, akkor többször vissza fogok térni az oldalra.
süti beállítások módosítása