HTML

dp-motiv

Neofolk, dark folk, apocalyptic folk, post-industrial, martial industrial, military pop, dark ambient, neoclassical, ritual, noise - hírek, lemezkritikák, koncertajánlók, interjúk, koncertbeszámolók

Címkék

2011.08.22. 17:00 sorger

Úton a BLOOD AXIS

Címkék: hírek

Európában portyázik az Amerikai Egyesült Államokban életre hívott, Michael Moynihan vezette BLOOD AXIS zenekar! A már javában tartó koncertsorozat előadásainak során elsősorban a tavalyi Born Again album dalait mutatják be a közönségnek, de azért merítenek a korábbi gyöngyszemek közül is, így tehát például a Lord Of Ages is a repertoár részét képezi. A turné állomásain a már megszokott tagok mellett (Michael Moynihan, Annabel Lee, Robert Ferbrache) a "nagy öregek" egyike, John Murphy is a színpadra áll.

 
A még lebonyolításra váró koncertek listája:

Augusztus 22. Koppenhága, Dánia (itt vendég a DIE WEISSE ROSE)

Augusztus 24. Kuudes Linja, Helsinki, Finnország

Augusztus 27. MJR Fesztivál, Vilnius, Litvánia

A koncerteken megvásárolható lesz a Blood Axis két nagylemezének, a Gospel of Inhumanitynek és a Born Againnek a vinil-változata, valamint a nemrég megjelent Ultimacy (1991-2011) című gyűjteményes kiadvány, mely az utóbbi 20 évben válogatásokon és kislemez kiadott számokat szedi csokorba.

www.bloodaxis.com

www.myspace.com/bloodaxisofficial

3 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása