HTML

dp-motiv

Neofolk, dark folk, apocalyptic folk, post-industrial, martial industrial, military pop, dark ambient, neoclassical, ritual, noise - hírek, lemezkritikák, koncertajánlók, interjúk, koncertbeszámolók

Címkék

2010.11.20. 21:00 balazs_k

R.I.P - IAN CURTIS / MISIMA JUKIO

Címkék: koncertajánló

Ian Curtis halálának 30., és Misima Jukio halálának 40. évfordulójára emlékestet szervez a Memento Mori Egyesület a Gyár klubban. Fellép a kísérleti zenét játszó Entrópia Architektúra, erre az este, Misima emlékére összeállított speciális műsorral, a Mørk Skog, egy rövid, Ian Curtisre emlékező, szintén speciális műsorral, melyben klasszikus Joy Division-számok témáinak szimfonikus, neoclassical jellegű feldolgozása is hallható lesz, valamint Gingko Biloba / j.d. motiv néven a magyarországi neofolk/martial industrial közeg ismert tagjai tisztelegnek a fellépésük első részében Misima Jukio, második részében pedig Ian Curtis előtt. Ezenkívül filmvetítés és fotókiállítás teszi teljessé az emlékezést.

 

2010. november 26., péntek
Budapest, Gyár
(IX., Soroksári út 160.)

R.I.P - IAN CURTIS / MISIMA JUKIO
- emlékest a Memento Mori Egyesület szervezésében -

Fimvetítés:
Ken (1964) - Misima regényéből készült fekete-fehér japán film
Koma-Kino  - rövid emlékfilm eGr-től

Fellépők:
Gingko Biloba / j.d. motiv
Mørk Skog - Memories of Joy
Entrópia Architektúra

Kiállítás a kisteremben:
Fotók az Aranytemplomról
Vajna Nikolett portréi

Belépő: 800 Ft

2 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jó kis este volt, de azért lehettünk volna többen is. A Gingko Biloba/jd motiv fantasztikusan lendületes volt, igazi nyers erő, különösen a két dobos, de az énekes és a gitáros sem volt rossz. A Mork Skog-ról csak annyit, hogy én a helyében inkább még dolgoznék a próbateremben, nagyon gyenge volt. Az Entrópia tetszett, csak túl hosszú volt,azért becsületből megvártam a végét.
@L.L: Én azt sajnálom, hogy a j.d. motiv-rész nem tudott kiteljesedni, úgy lett volna az igazi. A Gingko Biloba meg tényleg jó volt, nagyon élveztem.
süti beállítások módosítása