HTML

dp-motiv

Neofolk, dark folk, apocalyptic folk, post-industrial, martial industrial, military pop, dark ambient, neoclassical, ritual, noise - hírek, lemezkritikák, koncertajánlók, interjúk, koncertbeszámolók

Címkék

2017.04.10. 20:00 balazs_k

King Dude ismét Budapesten

Címkék: koncertajánló

kingd_2017.pngNagyjából tavaly ilyenkor azt írtam, hogy az év általam legjobban várt budapesti koncertje King Dude fellépése az A38-on. Ez így is volt, és nem is (nagyon) keltett csalódást, a körülményekhez képest kimondottan jó koncert volt. Alig telt el egy év, és az aktuális európai turnéja során ismét fellép King Dude Budapesten. És azt kell mondjam, nem érzek túl nagy lelkesedést iránta. Valahogy eljárt felette az idő számomra. Az új lemez sem egy remekmű (vannak jó pillanatok rajta, de kevésbé izgalmas, kevésbé átütő, mint az előző kettő volt), és valahogy tényleg elveszett az egész mögül az izgalom, az újdonság varázsa, vagy nem is tudom, mi. Vannak örökké tartó dolgok, meg vannak hirtelen fellángolások. Látszólag ez az utóbbihoz tartozik. Ettől függetlenül azért mindenképp ott leszek a koncerten, kíváncsi vagyok rá, és persze nem adom fel a reményt, hátha meg tud lepni valamivel.

2017. április 20., csütörtök, 19:00

Dürer Kert, Budapest

KING DUDE (USA)
DRAB MAJESTY (USA)

Belépő: elővételben 2500 Ft, a koncert napján a helyszínen 3000 Ft

További információk a Dürer Kert oldalán.

king_dude_eu_2017.jpg

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása