HTML

dp-motiv

Neofolk, dark folk, apocalyptic folk, post-industrial, martial industrial, military pop, dark ambient, neoclassical, ritual, noise - hírek, lemezkritikák, koncertajánlók, interjúk, koncertbeszámolók

Címkék

2013.02.24. 11:00 balazs_k

Jön a teljes Peaceful Snow nagylemez Totenpop változatban

Címkék: hírek

dij_snowbunker.jpegAhogy az várható volt, előbb-utóbb csak kiadásra kerül a legutóbbi Death in June-album, a Peaceful Snow "eredeti verziója" is. Tartva a megjelenés sorrendjét, előbb a Peaceful Snow/Maverick Chamber kislemez jött ki Totenpop verzióban (tehát akusztikus gitáros megszólalásban), március-április környékén pedig jön a teljes nagylemez The Snow Bunker Tapes címmel. Ezek azok a felvételek, melyeket Douglas 2009 decembere és 2010 júliusa között rögzített a bejáratott ausztrál Big Sound Studiosban, és ezt adta aztán oda Miro Snejdrnek, hogy elkészítse belőle a zongorás átiratokat, ami végül a Peaceful Snow nagylemezen jelent meg 2010 novemberében. És most majd mi is hallhatjuk, hogyan szólaltak meg ezek a dalok hagyományos Death in June-hangszerelésben. Bár azt hozzá kell tenni, hogy abból a szempontból nem a megszokott Death in June-hangzást kapjuk, hogy itt hiányoznak a jól bevált effektek, hangminták, egyéb apróságok, amelyek általában színt visznek a Death in June felvételeibe, ez az anyag tényleg csak egy szál gitárt és éneket tartalmaz, stúdióban felvéve, de mindenféle különösebb utómunka nélkül.

A kiadvány vinilen és cd-n is megjelenik, a szokásos dombornyomásos kivitelben. A dupla 10" vinilből lesz átlátszó, picture disc és sárga "fröccsmintás" verzió is, kétoldalas poszterrel, szivárványos Totenkopf és fekete nap felvarróval (ez utóbbi csak a sárga vinil esetében), elég borsos áron (a sárga például 60 euró lesz, de a legolcsóbb, átlátszó is 38).

Előrendelést a Neuropa oldalán lehet feladni, amíg a készlet tart.

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása