HTML

dp-motiv

Neofolk, dark folk, apocalyptic folk, post-industrial, martial industrial, military pop, dark ambient, neoclassical, ritual, noise - hírek, lemezkritikák, koncertajánlók, interjúk, koncertbeszámolók

Címkék

2012.02.10. 18:00 sorger

Újdonságok a Rage In Eden kiadótól

Címkék: hírek

A lengyel Rage In Eden kiadó nem pihen... A MARCH OF HEROES és a LIYR után ismét egy feltörekvő francia military industrial zenekarnak biztosítanak megszólalási lehetőséget. Az AUSWALHT (a LIYR-ből ismert Sven Mann által irányítva) a debütáló History Of Suffering után Paroxysm címmel gördíti útjára maga alá temető fenséges monstrumként új korongját. A 10 dalt tartalmazó CD erőteljes megoldásaival egyértelműen utat találhat a műfaj iránt fogékony hallgatóság felé, de hogy mi értelme volt a LIYR mellett Svennek egy hasonló zenei panelekre építő formációt életre keltenie, ki tudja? Talán csak ő... A korong hamarosan rendelhető lesz közvetlenül a kiadótól.

A RIE máris egyik aktuális kedvenceként ünnepli a spanyol SUVERANA Vanguard című lemezét. A tragikus melankóliával mélyen átitatott, lágy és kellemes dallamokkal fűszerezett, mégis feszes eleganciával tálalt neoclassical/industrial zene minden bizonnyal belopja majd magát a hallgatók szívébe és gyümölcsöző együttműködést produkál a Rage In Eden és a SUVERANA között, a 15 dalt tartalmazó anyagra pedig már nem is kell sokat várni, hamarosan kapható lesz.

Az egyéb, a közeli jövőben várható kiadványok között lesz majd a legendás COLD FUSION eredetileg 2006-ban megjelent és idén egy újrakiadás sorsára jutó ORP Orzel című albuma, a dark ambient reménységként aposztrofált ANTIKATECHON Chrisma Crucifixorum lemeze és a Europa Rex martial-ambient pörölycsapása a LEGIONARII zenekartól.

Érdemes tehát folyamatosan böngészni a lengyel kiadó oldalát, hiszen folyamatosan érkeznek a jobbára érdekesnek mondható zenék Marcin elkötelezett munkájának eredményeképpen.

rageineden.org

1 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mindig rosszul vagyok, amikor meglátom ezt az Auswalht nevet leírva. Persze biztos azt mondja rá, hogy szándékosan írja így, így egyedi meg hasonlók, de ha meglátom, mindig arra gondolok, hogy elírták, egyszerűen bántja a szememet.
süti beállítások módosítása