HTML

dp-motiv

Neofolk, dark folk, apocalyptic folk, post-industrial, martial industrial, military pop, dark ambient, neoclassical, ritual, noise - hírek, lemezkritikák, koncertajánlók, interjúk, koncertbeszámolók

Címkék

2011.12.13. 18:00 sorger

Friss megjelenések az év végére időzítve

Címkék: hírek

Többek között két jelentősebb kiadvánnyal búcsúzik az idei esztendőtől a színtér, nevezetesen a francia DERNIERE VOLONTE és a német TRIARII aktuális anyagával.

A csaknem 15 éve alkotó, Geoffroy D vezette martial-synth-pop alakulat Ne Te Retourne Pas címmel ad ki egy speciális korongot ritkaságokkal, különböző, mostanáig nehezebben beszerezhető, vagy teljességgel publikálatlan dalokkal felvértezve, mint például az eddig csak a Devant Le Miroir-album bakelites verziójának bónusz kislemezén hallható cím nélküli dal, vagy a Toujours 7" EP örökbecsű pillanatai, illetve az ebből a korszakból származó, korábban egy mini-albumra szánt felvételek. A CD az osztrák HauRuck! kiadó jubileumi, századik kiadványaként fog napvilágot látni heteken belül, amelyre előrendeléseket már most is fogadnak, de a csomagok kipostázása várhatóan csak 2012 januárjában fog megkezdődni.

www.hauruck.org
www.myspace.com/dernirevolont

A berlini székhelyű, Christian Erdmann irányítása alatt álló német TRIARII csoport is az év végére időzíti legfrissebb anyagának megjelentetését Exile címmel. A korlátozott, 2000  példányszámban megjelenő, 7 dalt tartalmazó, 6 paneles, ezüst színben pompázó digifile csomagolású kiadványt a szokásoknak megfelelően az Eternal Soul kiadó dobja piacra, amihez már komplett dallistát is közölni tudunk, amiből azért az is egyértelműen kitűnik, hogy Christian sajnos továbbra is - finoman szólva - hadilábon áll az eredetiségtől feszülő dalcímek megalkotásával:

- Monstranz
- Emperor Of The Sun
- Exile
- Iron Fields
- Stadt Der Jugend
- Heimkehr
- Solemn Vigil

A korong az év utolsó napján fog megjelenni és a jeles eseményt tovább fokozva szilveszter estéjén a TRIARII Lipcsében koncertet is ad. A kiadóhoz, valamint Christianhoz köthető jó hír még továbbá, hogy 2012-ben a svéd ORDO ROSAIRIUS EQUILIBRIO-ból ismert Tomas Petterssonnal közös TRIORE projekt is új anyag kiadását tervezi Farewell All My Cumrades címmel.

www.eternal-soul.de

A lengyel Rage In Eden kiadó dajkálja a honfitárs SECT projekt Auctoritas című lemezét. Az 55 perces játékidővel bíró, komplex felépítésű, erőteljes, éjsötét tónusú classical-dark industrial anyag Lukasz Pawlak festményével a borítón megrendelhető hagyományos digipak, illetve fadobozos extra kiadásban is egy bónusz CD-R társaságában, a kiadótól már megszokott módon.

 

 

Két év után a román AD OMBRA is friss anyaggal hívja fel magára a figyelmet ismét, szintén a Rage In Eden színeiben. A sorban a harmadik nagylemez Almost Eternity címmel jut majd el a rajongókhoz, a fentiekben már bemutatott hagyományos és extra verzióban. A 10 új dalt tartalmazó albumon a csoporttól már megszokott, női énekkel erősen megtámogatott szomorkás orchestral-dark industrial zene hallható majd.

www.rageineden.org

A fent említett kiadványok mellett még számos egyéb újdonság, érdekesség, ritkaság is megrendelhető az osztrák Steinklang Industries kiadótól és terjesztőtől.

www.steinklang.at/shop/

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása