HTML

dp-motiv

Neofolk, dark folk, apocalyptic folk, post-industrial, martial industrial, military pop, dark ambient, neoclassical, ritual, noise - hírek, lemezkritikák, koncertajánlók, interjúk, koncertbeszámolók

Címkék

2011.10.08. 12:00 sorger

Megjelent az OF THE WAND AND THE MOON új albuma

Címkék: hírek

Hat várakozással eltelt hosszú év után idén szeptemberben végre megjelent a Kim Larsen vezette dán OF THE WAND AND THE MOON csoport ötödik albuma, a The Lone Descent. 11 új dal (illetve bizonyos verziókon további egy bónusz), számos vendégzenész, pazar csomagolás és a neofolk műfaj dicsőítése, kissé a múltba tekintve. A korong kapcsán hamarosan részletes elemzéssel jelentkezünk, illetve, amennyiben Kim legyőzi lustaságát, úgy egy minden fontosabb momentumra  rávilágító interjút is közölni fogunk, kivesézve az új albumot, a DEATH IN JUNE társaságában rövidesen lebonyolításra kerülő koncerteket, illetve beszélni fogunk a novemberi, budapesti fellépésről is.

Addig is ízelítőnek íme a Sunspot videója a The Lone Descentről: 

 

További hivatalos videók az albumhoz:  

1 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nagyon jó lenne ez a lemez, ha egy kicsit jobban szólna. Főleg az ének tompasága zavaró nekem. De a dalok (egy-két töltelékszámtól eltekintve) kimondottan jól sikerültek, és van továbblépés, új irány is a korábbiakhoz képest.
süti beállítások módosítása