HTML

dp-motiv

Neofolk, dark folk, apocalyptic folk, post-industrial, martial industrial, military pop, dark ambient, neoclassical, ritual, noise - hírek, lemezkritikák, koncertajánlók, interjúk, koncertbeszámolók

Címkék

2015.03.10. 19:00 sorger

15 éves a KAMMARHEIT - Egy jubileum margójára

Címkék: hírek

kammer_unearth.jpgIdén 15 esztendős a jelenkori dark ambient egyik prominens képviselője, a Pär Boström irányította svéd KAMMARHEIT. A jeles esemény alkalmából március 28-tól már előrendelhető egy 6 CD-ből álló gyűjteményes anyag "Unearthed 2000-2002" címmel, amely számos érdekességet rejt magában a korai évekre fókuszálva. Az eddig még hivatalosan nem publikált felvételek többsége ugyan némi kozmetikázáson esett át utólag, de az adott kor hangulata, illetve a csoport fejlődésgörbéje így is tökéletesen nyomon követhető a felvételek által. A kezdeti szárnypróbálgatásokat, majd az egyre letisztultabb műveket aprólékos gondossággal mutatja be a kiadvány a Shockwork címre keresztelt "debütáló" anyagtól kezdve, egészen a hivatalos bemutatkozásig, az Asleep And Well Hidden albumot megelőző időkig, így ezek az eddig szűk rétegben elhintett kiadványok most hozzáférhetővé válnak minden rajongó számára. A 800 példányos kiadvány 12 oldalas booklettel, könyvszerű csomagolásban igazán impozáns látványt nyújt, érdemes lesz tehát beszerezni.

www.cycliclaw.com

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása