HTML

dp-motiv

Neofolk, dark folk, apocalyptic folk, post-industrial, martial industrial, military pop, dark ambient, neoclassical, ritual, noise - hírek, lemezkritikák, koncertajánlók, interjúk, koncertbeszámolók

Címkék

2010.12.24. 20:00 sorger

Újrakiadások díszdobozban az MZ. 412-től!

Címkék: lemezkritika

Néhány héten belül, a következő év januárjában várható a legendás svéd zaj-alakulat, az MZ. 412  korai lemezeinek (In Nomine Dei Nostri Satanas Luciferi Excelsi, Burning The Temple Of God, Nordik Battle Signs, Domine Rex Inferum, Infernal Affairs) egybegyűjtése, bónusz dalokkal, remaszterrel, digipak csomagolással, fekete fadobozban, egy exkluzív dalokat (Nil Volentibus Arduum, Non Omnis Moriar) tartalmazó 5"-es kislemezzel, kitűzővel és egyéb meglepetésekkel, az angol Cold Spring Records kiadásában, 300 példányra limitálva. A black industrial, a dark ambient és a ritual noise különös keveredésének alaplemezei garantált zsongást okozhatnak az arra érzékenyek lelkében, illetve pénztárcájában.

www.coldspring.co.uk

1 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tegnap írta Justin, hogy az időjárási helyzet miatt bezártak a cd-gyárak, így csúszás lesz a megjelenésben, előreláthatólag január közepe/vége.
süti beállítások módosítása