HTML

dp-motiv

Neofolk, dark folk, apocalyptic folk, post-industrial, martial industrial, military pop, dark ambient, neoclassical, ritual, noise - hírek, lemezkritikák, koncertajánlók, interjúk, koncertbeszámolók

Címkék

2010.12.22. 12:00 balazs_k

Of The Wand And The Moon-kislemez karácsonyra

Címkék: hírek

Kim Larsen karácsonyi ajándéka a rajongóknak egy 500 példányra limitált kislemez, It's Like Dying on Christmas Day címmel, "nagyon fekete vinilen". A lemez két dalt tartalmaz, az egyik a We Are Dust (No Yule This Year, My love), ami a jövőre megjelenő következő Of The Wand And The Moon-nagylemezen, a The Lone Descenten is rajta lesz, kicsit más verzióban. Ebben a Fekete Algiz templomi kórus működik közre: Lorenzo Woodrose a dán Baby Woodrose pszichedelikus rockzenekarból, Aron a dán Aron pszichedelikus folk-rock zenekarból és Louise Nipper, az OTWATM hangmérnöke (aki Alouise néven énekesi karriert is folytat).
A lemez másik oldalán egy Lee Hazlewood-feldolgozás, a Dirtnap Stories hallható (ebben a dalban található a kislemez címét is adó It's Like Dying on Christmas Day sor), amiben a dán csellista, Soma Allpass vendégszerepel. A lemezt a Tesco Germany-től lehet megrendelni, amíg a készlet tart, valamint a Klicktracken digitálisan is megvásárolható (és itt meg is lehet hallgatni mindkét dalt kompletten, 30 másodperces részletekben). 

Ezenkívül a We are Dusthoz készült egy videoklip, ami itt látható: 

1 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kellemes ünnepeket mindenkinek!
süti beállítások módosítása