HTML

dp-motiv

Neofolk, dark folk, apocalyptic folk, post-industrial, martial industrial, military pop, dark ambient, neoclassical, ritual, noise - hírek, lemezkritikák, koncertajánlók, interjúk, koncertbeszámolók

Címkék

2015.03.13. 22:00 sorger

Dühösebb, mint valaha

Címkék: hírek

karjalan_want.jpgHat esztendővel a Fucking Whore Society után idén új sorlemezzel jelentkezik Markus Pesonen és a KARJALAN SISSIT (2013-ban azért volt még egy 7"EP is Viinaa Pitää Juua címmel). Az elmúlt években maga Markus is gyakran megkérdőjelezte a formáció létjogosultságát és érte néhány támadás is a csoportot a színtéren belülről és kívülről egyaránt, de az új korongon friss erővel, még dühösebben (alkoholgőzben még inkább megmerítkezve) támad a KARJALAN SISSIT. Keserűbb, agresszívebb és roppant intenzív - vélekedik Markus az új albumról. A kanadai Cyclic Law ezúttal a német Tesco Organisation és a Total Black segítségével szabadítja a világra ... Want You Dead címmel ezt az újabb arcul csapást, első körben jön a CD 4 paneles digipak formátumban, 1000 példányra limitálva, de rögtön utána érkezik a bakelit korong is (a hírek szerint bónusz felvétel nélkül, 8 dal 42 percben), két különböző verzióban, összesen 400 példányban, az előrendeléseket március 28-tól fogadja a kanadai kiadó.

www.cycliclaw.com

 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása