HTML

dp-motiv

Neofolk, dark folk, apocalyptic folk, post-industrial, martial industrial, military pop, dark ambient, neoclassical, ritual, noise - hírek, lemezkritikák, koncertajánlók, interjúk, koncertbeszámolók

Címkék

2011.12.03. 16:00 sorger

Új DEATH IN JUNE-kislemez, ismét a portugál Extremocidente égisze alatt

Címkék: hírek

December 8-án jelenik meg a ma este a norvég fővárosban fellépő DEATH IN JUNE zenekar legfrissebb kislemeze Peaceful Snow / The Maverick Chamber - Totenpop Versions címmel a portugál Extremocidente kiadó gondozásában. A lila színű korongon a már jól ismert dalok akusztikus gitáros verzió lesznek hallhatóak. A 888 példányban útjára bocsátott, dombornyomású borítóval és rózsaszín fóliával felvértezett kiadás részeként most is lesz egy limitált változat 188 kézzel számozott kiadásban, 4 darab exkluzív képeslappal, Douglas által szignózva. Az ára várhatóan 11,5 euró lesz, plusz postaköltség, és a megszokott nagyobb terjesztőknél - mint például az Equilibrium, a Neuropa, a Steelworks, a Soleilmoon - lehet majd megrendelni (a tervek szerint minden vásárló csak egy példányt igényelhet).

www.extremocidente.org
www.deathinjune.net

 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása