HTML

dp-motiv

Neofolk, dark folk, apocalyptic folk, post-industrial, martial industrial, military pop, dark ambient, neoclassical, ritual, noise - hírek, lemezkritikák, koncertajánlók, interjúk, koncertbeszámolók

Címkék

2011.04.07. 23:00 balazs_k

Feldolgozáslemez az Allerseelen dalaival

Címkék: hírek

Mit Fester Hand - Allerseelenlieder címmel hamarosan kapható lesz egy válogatáslemez, melyen Gerhard P. (mostanában Hallstatt) barátai dolgoznak fel Allerseelen-számokat. A kiadvány eredetileg a zenekar 20. születésnapjára jelent volna meg, mintegy születésnapi ajándékként, de különböző problémák miatt sajnos ez meghiúsult, így csak pár év késéssel, most sikerült összehozni. A lemezen 20 dal feldolgozása hallható, 88 percben. A zenekarok elsősorban persze a Steinklang/Ahnstern kiadók holdudvarából kerültek ki (Sturmpercht, Svarrogh, Klammheim, Fräkmündt, Árnica stb.), de képviseltetik magukat régebbi (Blood Axis, Ernte) és újabb (O Paradis, Die Weisse Rose, Sangre Cavallum) barátok, együttműködő partnerek is. Magyar részről a Scivias, a Larrnakh és a Cawatana szerepel a 6-paneles digipak formátumban megjelent cd-n, amely már megrendelhető a kiadó oldalán, ahol az összes zenekar neve megtekinthető, valamint nemsokára bele is lehet majd hallgatni pár dalba, és részletesebb leírást is kapunk az anyagról.

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása