HTML

dp-motiv

Neofolk, dark folk, apocalyptic folk, post-industrial, martial industrial, military pop, dark ambient, neoclassical, ritual, noise - hírek, lemezkritikák, koncertajánlók, interjúk, koncertbeszámolók

Címkék

2011.01.20. 19:00 sorger

Hamarosan friss albummal jelentkezik a KRIEGSFALL-U!

Címkék: hírek

A tervek szerint idén áprilisban új albummal jelentkezik a honi industrial egyik jelentős képviselője, a KRIEGSFALL-U csoport. A korong a cseh Epidemie kiadó gondozásában lát napvilágot, a formációtól megszokott karcos, az "átlag fül" számára nehezebben emészthető zenével, sajátságos szövegvilággal. Az album standard (8 oldalas booklet, átlátszó digipak) kiadása mellett lesz egy elsősorban gyűjtőknek szánt limitált verzió is, fadobozos kiszerelésben, bónuszlemezzel, poszterrel és hasonló extrákkal.

www.myspace.com/kriegsfallu
www.epidemie.cz

3 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A zene nem is rossz, de a szövegek mindent elrontanak, vicc kategória, de még annak is gyenge.
@AndorIstván: Nagyon jól tájékozott lehetsz, amennyiben a még meg sem jelent albumot is ennyire alaposan ismered. Vagy esetleg a korábbi anyagokra gondolsz?
@sorger: Csak néhány anyagot ismerek tőlük. Az albumuk nagyon gyenge fércmunka, de a Wappenbundos lemez nem rossz. Az a kivétel.
süti beállítások módosítása