HTML

dp-motiv

Neofolk, dark folk, apocalyptic folk, post-industrial, martial industrial, military pop, dark ambient, neoclassical, ritual, noise - hírek, lemezkritikák, koncertajánlók, interjúk, koncertbeszámolók

Címkék

2010.12.28. 16:00 sorger

Fülsértő zajt és harcias dobolást hoz az új esztendő, karácsonyi Steinklang meglepetéssel

Címkék: hírek

Hamarosan friss albummal jelentkezik a karcos zajzene egyik jelenkori élharcosa, a svéd FOLKSTORM az olasz Old Europa Cafe kiadó támogatásával, Folksongs címmel. Az OEC honlapján hallható ízelítő alapján ezúttal is dobhártyaszaggató, sistergő káosz várható, váratlan, absztrakt megoldásokkal. 

www.oldeuropacafe.com

 

 

A svédek másik büszkesége, az ARDITI is új lemez megjelentetésére készül a portugál EQUILIBRIUM égisze alatt, Leading The Iron Resistance címmel, a hagyományoknak megfelelően ezúttal is többféle bakelit, illetve CD formájában. A lemezről a zenekar tagjai előzetesen csak szűkszavúan nyilatkoztak, de várhatóan ismét a dúsabb, komplex hangzás fog dominálni és a rögzítés során a minden eddiginél zordabb, fagyosabb hangzás megteremtése volt a cél. Meglátjuk, az eredményről hamarosan a hallgatók is meggyőződhetnek.

www.equilibriummusic.com

A 2010-es évet váratlan megjelenésekkel búcsúztatja az osztrák Steinklang Industries és baráti köre. 7"-es bakelit formájában új LEGER DES HEILS-kiadvány jelent meg, 3 dalt magában foglalva, kézzel készített, egyedi lemezborítóval, 200 példányra limitálva. A szintén német SEELENTHRON Die Reise címmel adott ki új albumot Heimatfolk címkével, míg a CAFÉ DE L'ENFER demo CD-je, 99 példányra limitálva jelent meg, 4 számot tartalmazva 28 percben. Ez utóbbi elsősorban a martial és a neoclassical híveinek okozhat kellemes meglepetést, a kiadó szerint TRIARII, LJDLP és DERNIERE VOLONTE rajongóknak érdemes próbálkozni vele feltétlenül.

www.steinklang.at/shop

 

2 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A Leger des Heils kislemeze az Eis&Lichtnél jelent meg eredetileg, ez az Eis&Licht utolsó kiadványa, csak mivel sokára készült el és addigra a kiadó (a napokban) befejezte a tevékenységét, ezt a lemezt már nem is terjesztette, csak a zenekartól lehetett megrendelni, meg úgy néz ki, most a Steinklang felvállalta a terjesztést (vagy legalábbis a koordinálását).
Az Arditi készülő új lemezéről meg itt lehet egy dalt meghallgatni:

www.youtube.com/watch?v=lFGMgJkpwwc
süti beállítások módosítása