HTML

dp-motiv

Neofolk, dark folk, apocalyptic folk, post-industrial, martial industrial, military pop, dark ambient, neoclassical, ritual, noise - hírek, lemezkritikák, koncertajánlók, interjúk, koncertbeszámolók

Címkék

2018.03.22. 22:00 balazs_k

Új nagylemez a Spiritual Fronttól

Címkék: hírek

sf_ab.jpg5 évvel az Open Wounds című válogatás és a Black Hearts in Black Suits speciális kiadvány, valamint 8 évvel az utolsó "rendes" stúdióalbum, a Rotten Roma Casino után végre megjelent a Spiritual Front új nagylemeze, az Amour Braque. Közben is jelent meg azért egy-két rövidebb kiadványuk (pl. a Vladimir Central című egyoldalas 12"-es vinil valamint egy megosztott lemez a Lydia Lunch-Cypress Grove duóval), de most újra teljes pompájában élvezhetjük nihilista popjukat. 13 dal több mint 50 percben, a megszokott stílusban, olyan közreműködőkkel, mint pl. Matt Howden vagy King Dude. A kiadó ezúttal a Prophecy/Auerbach, és ahogy megszokhattuk tőlük az utóbbi időben, több formátumban (digipak cd, 48 oldalas könyv 12 számos bónusz cd-vel, vinil) is kiadták, és ahogy szintén szokásuk új igazolásoknál, újra megjelentetik a zenekar korábbi kiadványait, jelen esetben a nagy sikerű Armageddon Gigolót, szintén több formátumban (digipak cd, 48 oldalas könyv 15 számos bónusz cd-vel, vinil). Mindezek természetesen megrendelhetők a kiadó oldalán, a vinil és könyv verziók korlátozott példányszámban (300 és 700 darab az új lemezből, illetve 300 és 500 darab az Armageddon Gigolóból).

ab_digi.jpg

ab_book_flyer.jpg

ab_book.jpg

ab_lp_flyer.jpg

ab_lp.jpg

ag_digi.jpg

ag_book_flyer.jpg

ag_book.jpg

ag_lp_flyer.jpg

ag_lp.jpg

 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása