HTML

dp-motiv

Neofolk, dark folk, apocalyptic folk, post-industrial, martial industrial, military pop, dark ambient, neoclassical, ritual, noise - hírek, lemezkritikák, koncertajánlók, interjúk, koncertbeszámolók

Címkék

2015.10.04. 11:00 sorger

Hírek a Tesco Organisation kiadótól

Címkék: hírek

tesco_logo.pngLegendás csoportok (többségében) ropogósan friss megjelenéseivel jelentkezik és kápráztat el hamarosan a német Tesco Organisation.

A GENOCIDE ORGAN ma is az, mint a kezdetekkor, lassan előre törő, durván agresszív zenei hadjárat. Az Obituary Of The Americas címre keresztelt új korong CD és LP formában már előrendelhető a kiadó honlapján. A zenei anyag a két kiadvány esetében nem különbözik, ellenben két eltérő borítóval lesz felvértezve, és csak annyi LP készül, amennyi rendelés 2015. november 15-ig beérkezik.

A klasszikus power noise, az industrial és a dark ambient jó ízléssel vegyített esszenciája az angol SATORI The Hanging című új albumán, 10 tételben megfogalmazva. Az album első körben egy speciális CD box alakjában jelenik meg, a további verziók még tárgyalás alatt.

Az Ian Read vezette brit FIRE + ICE zenekar (szerintem) legjobban sikerült überklasszis Birdking című albuma is előrendelhető már (CD és két különböző vinil - 250 fekete és 250 sárga) a rajongók legnagyobb örömére. A valódi neofolk sztárparádét jelentő albumot (Douglas P., Michael Cashmore, Alice Karlsdóttir, Richard Leviathan, Joseph Budenholzer és a BLOOD AXIS tagjai) feltétlenül csak ajánlani tudom mindazoknak, akik még nem szerezték be a műfaj egyik legnagyobb klasszikusát.

www.tesco-germany.com

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása