HTML

dp-motiv

Neofolk, dark folk, apocalyptic folk, post-industrial, martial industrial, military pop, dark ambient, neoclassical, ritual, noise - hírek, lemezkritikák, koncertajánlók, interjúk, koncertbeszámolók

Címkék

2015.03.09. 19:00 sorger

Hírek Madura Jánostól

Címkék: hírek

madura.jpgAz alábbiakban az általam a hazai indusztriális szcéna zászlóshajójának tartott REMETE formáció főnökétől kapunk első kézből információkat a születőfélben lévő új kiadvány kapcsán.

"A megjelenés dátumával kapcsolatban konkrét időpont ugyan még nincs, de már szinte biztos, hogy az idei év derekán érkezik az új REMETE nagylemez, immár kézzelfogható formában. Az Odabenn címre keresztelt album 4 paneles digipak csomagolásban fog napvilágot látni az ukrán Old Captain és az argentin Twilight Records közös gondozásában. A legutóbbi 4 számos anyaggal egy időben már eléggé előrehaladottak voltak a munkálatok, sőt, a címadó szerzemény a legelőször megszületett volt a REMETE életében, szóval mondhatni, hogy bizonyos szinten visszatekintés is lesz ez. Ami magát a zeneiséget illeti, nagyjából az eddig megismert irányvonal átfogó összegzésének érzem, lesznek málházós indusztriál témák is, de továbbra is a dark, ritual ambienté lesz a főszerep. Úgy érzem, hogy sikerült még mélyebbre ásnom egy kicsit, nem lesz tehát könnyű hallgatnivaló."

A címadó szerzemény alternatív verziója már egy ideje meghallgatható:

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása