HTML

dp-motiv

Neofolk, dark folk, apocalyptic folk, post-industrial, martial industrial, military pop, dark ambient, neoclassical, ritual, noise - hírek, lemezkritikák, koncertajánlók, interjúk, koncertbeszámolók

Címkék

2014.03.07. 21:00 sorger

Március végén érkezik az ARDITI és az ATOMTRAKT közös kiadványa

Címkék: hírek

arditiatom_cov.jpgA német Trutzburg-Thule gondozásában március végére várható a svéd ARDITI és a svájci ATOMTRAKT közös bakelit kiadványa 500 példányra (az első 100 példány márványszürke, a további példányok hagyományos szürke színben) limitálva, kézzel számozva, 6 paneles inzerttel. A kiadó ajánlása szerint a martial industrial mestereinek közös kiadványa (személy szerint az ARDITI kapcsán maradéktalanul helytállónak érzem e nagyívű megjegyzést, az ATOMTRAKT esetén azonban erősen túlzónak találom) Németországon kívülről 12 euró ellenében már elő is rendelhető.

 

arditiatom.jpg

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása