HTML

dp-motiv

Neofolk, dark folk, apocalyptic folk, post-industrial, martial industrial, military pop, dark ambient, neoclassical, ritual, noise - hírek, lemezkritikák, koncertajánlók, interjúk, koncertbeszámolók

Címkék

2012.10.10. 19:00 sorger

10 esztendő után ismét Budapesten ad koncertet a DEATH IN JUNE

Címkék: koncertajánló

Focus abyssi_3_hun_dij.jpgA sajnálatos módon törlésre kerülő szeptemberi Focus Abyssi-est pótlása némileg módosított (megerősített) felhozatallal november második felében kerül megrendezésre.

Az estet egy hazai dobos-legenda ritual-dark-industrial projektje, az XX4 AHURA indítja. A zene komplex felépítésével, a mámorítóan borongósból a zord agresszióba hajló pillanataival követel magának kiemelt figyelmet. Miklós Péter szerint itt a szavak helyett a zene mesél és így is van ez rendjén.

A LARRNAKH csoport ebben az esztendőben ugyan nem jelentkezik új albummal, de a friss dalok hazai bemutatása mégis megtörténik ezen az eseményen, természetesen csak finoman adagolva. A program gerincét az eddig megjelent két korong, valamint néhány korábbi exkluzív tétel fogja adni.

A már egy ideje Ausztráliában élő, de angol születésű Douglas Pearce vezette DEATH IN JUNE egyértelműen a neofolk egyik ősatyjaként tartatik számon szerte a nagyvilágban. A formáció kétség kívül megkerülhetetlen jelentőségű, a végsőkig kitartó elszántság (esetleg konokság) pedig egyértelműen Douglas egyik alapvető tulajdonsága. A csoport 10 éve már megmutatta az erejét Budapesten, az eltelt évek azonban mit sem tompították a produkció élét, harciasságát. Kihagyhatatlan esemény lesz!

Focus Abyssi III.

Budapest, Yuk, III., Fényes Adolf u. 28.

2012. november 24. (kapunyitás: 20:30, koncertkezdés: 21:30)

DEATH IN JUNE (UK/AUS)
LARRNAKH (HU)
XX4 AHURA (HU)

Belépőjegy elővételben: 3700 HUF, vagy 13 EURO

Belépőjegy a helyszínen: 4300 HUF, vagy 15 EURO

Az esemény után hajnalig neofolk-industrial-dark party Pillával és Sorgerrel.

Jegyrendelés: focusabyssi@gmail.com


Focus abyssi_3_hun_dij.jpg

Focus Abyssi III

Saturday, November 24, 2012
Doors open: 20.30, Concerts: 21.30
Yuk, Budapest, Hungary
III., Fényes Adolf u. 28.

DEATH IN JUNE (UK/AUS)
LARRNAKH (HU)
XX4 AHURA (HU)

Ticket price: 4300 HUF (15 EUR), pre-sale: 3700 HUF (13 EUR)

Ticket order: focusabyssi@gmail.com

For route planning you can use the route planner of Google Maps (also for public transport).

FADIJ.jpg

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása