HTML

dp-motiv

Neofolk, dark folk, apocalyptic folk, post-industrial, martial industrial, military pop, dark ambient, neoclassical, ritual, noise - hírek, lemezkritikák, koncertajánlók, interjúk, koncertbeszámolók

Címkék

2011.11.08. 22:00 balazs_k

Megjelent a Rome új lemeze

Címkék: hírek

Az hiszem, nyugodt szívvel kijelenthetjük, hogy a színtér egyik legtermékenyebb zenekara jelenleg a luxemburgi Rome. Öt év alatt öt nagylemezt adtak ki, és akkor még nem is szóltunk az EP-kről, maxikról. Folytatva ezt a hagyományt (és kissé talán túlzásba is esve), idén is megjelent egy újabb lemez, Die Aesthetik der Herrschaftsfreiheit címmel, ami rögtön tripla lett: 36 dal 3 cd-n, két és fél órában. A csomagolás elég impozáns, mindhárom lemezhez tartozik egy-egy keményfedeles, szövetborítású könyv (aki szokott járni a WGT-re, az ismeri ezt a formátumot, a fesztivál programfüzete hasonló kiállítású). Mindegyik kötet 40 oldalas, jó minőségű papírra nyomtatott, az egész egy masszív kartontokba csomagolva, ami szintén szövegborítású, dombornyomásos felirattal. A kiadvány 999 példányra limitálva kapható.

A kiadó webshopjában, az infrarot.de-n megrendelhető (volt) egy rajongói kiadás is, ami egy pólót (választható méretben), egy kitűzőt és két képeslapot is csak tartalmaz. Ez 85,90 euróba kerül(t), csak itt (volt) kapható, elvileg legkésőbb október 24-ig meg kellett rendelni (bár a webshopban még most is fenn van, rendelhető).

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása